お知らせ/最新情報 NEWS & INFORMATION

2017.2.6

三嶋亭ウインタースペシャルコース

【写真著作】©京都レストラン ウィンタースペシャル

旬の食材を使った前菜2皿ほどに、創業明治6年より守り続けられた秘伝の割り下を使った「すき焼き」、更には厚みのあるお肉「オイル焼」をご提供。お食事の最後にはお菓子とお抹茶をお出しいたします。

すき焼きとオイル焼きの両方をご堪能いただける、お肉好きには堪らない期間限定のコースとなっており、すき焼きの後に食す大根おろしとポン酢で食べるオイル焼きは、正に肉のフルコースのシメを演出する逸品となっております。

この機会にぜひ当店の味をお楽しみください。

三嶋亭ウインタースペシャルコース 20,000円
提供時間: 17:00~20:00(L.O.)

Our special course includes two appetizers with seasonal ingredients, “Sukiyaki” using our secret broth sauce passed down since the founding of our restaurant in 1874, and “Oil-yaki” of grilled thick-cut beef. Please relish matcha and sweets to finish the meal.

We hope you enjoy the flavor of this long-established restaurant.

MISHIMATEI Winter Special Dinner Course 20,000yen.
Time: 17:00~20:00(L.O.)

京都レストラン ウィンタースペシャル

Tags